BEDRIJFS YOGA

Direct resultaat door minder stress, meer vitaliteit en betere concentratie

Waarom bedrijfsyoga

Het ziekteverzuim blijft maar toenemen. De kosten van een zieke werknemer bedragen al gauw 2,5 keer het salaris en veroorzaken een extra zware druk bij collega's. 

De laatste cijfers liegen er niet om. Werkstress is bij ruim 37% van de werknemers de oorzaak van verzuim en psychische aandoeningen zijn de grootste boosdoener in de leeftijd 20 tot 50 jaar.  Het is van groot belang om ontspanning, beweging en bewustwording te brengen in het dagelijks leven van uw werknemers.  Yoga op de werkvloer is hiervoor de ideale mogelijkheid.  

 

Opbouw van zelfvertrouwen en fysieke kracht

Minder stress, angst en depressie

Verbetering van immuunsysteem en vermindering van pijn 
 

BedrijfsYoga maakt gebruik van bewezen effectieve body-mind technieken die op een preventieve en curatieve manier zorgen voor een verbetering van het welzijn van uw werknemers. Het geeft direct resultaat door een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning die men ervaart, maar geeft ook de tools om met dagelijkse uitdagingen om te gaan. 

 

Maak bedrijfsyoga deel van uw Vitaliteitsbeleid

Yoga op de bedrijfsvloer

De Yoga lessen zijn toegankelijk voor iedereen, dus ook als je nog nooit een yoga hebt beoefend. De lessen bestaan uit  gerichte oefeningen die zo op elkaar zijn afgestemd dat je al meteen in de eerste les een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning ervaart.

Maatwerk door gerichte aandacht en oefeningen om specifieke werkgerelateerde klachten te verminderen.

 

 

YOGA WORKSHOP

 

Bij deze losse Yoga workshop maak je kennis met de diverse aspecten van Yoga en leer je tijdens toegankelijke houdingen manieren om pijn en stijfheid te verminderen, je houding te verbeteren en ervaar je direct een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning.

 

Workshop 90 minuten

Euro 225,00 exclusief B.T.W. incl, materialen

PROGRAMMA 12 LESSEN

 

Ons programma bestaat uit 12 lessen van 60 minuten.
De lessen zijn flexibel samen te stellen qua inhoud (aandachtspunten) en frequentie. In overleg wordt een yoga programma opgezet in lijn met de organisatie en het vitaliteitsbeleid.

 

Lessen 60 minuten
Euro 175,00 exclusief B.T.W. incl. materialen