HOLISTC HEALTH & Wellness COACHING

You are not a drop in the ocean, but the ocean in a drop - Rumi

Holisme

Holisme (Griekse holos: het geheel) is het idee dat alles met elkaar verbonden is. Gedachten, gevoelens, emoties, verlangens, sociale omgeving, leefmilieu, voeding etc. vormen samen een balans. Als er op een niveau iets gebeurt heeft dat direct effect op een ander niveau. Je lichaam liegt nooit. 

Een klacht, symptoom of ziekte is de manier van je lichaam om aan te geven dat je uit balans bent. Bewustwording is een onderdeel van je genezingsproces. Genezen is dus meer dan herstellen van je klacht.  

SYMPTOMEN

Rugklachten   -   Diabetes   -   Chronische vermoeidheid   -   Longziekte   -   Overgewicht 
Kanker   -   Gewrichtspijnen   -   Hartziekten 

OORZAKEN

Angst   -   Verkeerd dieet   -   Giftige omgeving   -   Self sabotage   -   Stress   -   Verkeerde overtuigingen   -   Hulproep 
Je leeft niet het leven dat voor jou bedoeld is

Holistic Health & Wellness Coaching

Holistic health coaching gaat voor duurzame transformatie. Samen met jou ga ik systematisch op zoek naar de kernoorzaak van je klachten, wat jouw lichaam uit balans brengt, zodat je van hieruit kunt beginnen met jouw genezingsproces.
Het is dus heel belangrijk dat je wilt genezen. Dat je zelf het besluit neemt om met je zelfgenezing te beginnen.  Je zult aan het werk moeten! 

 

Werkwijze

Onderzoek- en kennismakingsconsult 
Tijdens dit telefonisch consult kun je aangeven wat je klachten zijn, wat je zoekt en bekijken we of ik de juiste persoon ben om jou te coachen in je genezingstraject. Dit consult is gratis en duurt ongeveer 30 minuten  

Intakegesprek 
Een uitgebreid onderzoek waarin we zowel de breedte als de diepte ingaan om de belangrijke facetten van je huidige situatie in kaart te brengen. 
Dit intakegesprek duurt ongeveer 90 minuten. 

Vervolg Coaching 
In de vervolggesprekken gaan we echt aan het werk en de diepte in. Tot inzicht komen. De kwaal (ziekte) ‘begrijpen’, dan kan het genezingsproces beginnen. Tenminste als je de daad bij het ‘verkregen inzicht’ voegt! 
Het aantal noodzakelijke vervolggesprekken hangt veel af van de soort klachten en in hoever je je kunt openstellen voor de ware oorzaak en oplossing. Dat je verantwoordelijkheid neemt. Jij zult het zelf moeten doen!