HOLISTC HEALTH & WELLNESS COACHING

You are not a drop in the ocean, but the ocean in a drop - Rumi

Holisme

Holisme (Griekse holos: het geheel) is het idee dat alles met elkaar verbonden is. Gedachten, gevoelens, emoties, verlangens, sociale omgeving, leefmilieu, voeding etc. vormen samen een balans. Als er op een niveau iets gebeurt heeft dat direct effect op een ander niveau. Je lichaam liegt nooit. 

Een klacht, symptoom of ziekte is de manier van je lichaam om aan te geven dat je uit balans bent. Bewustwording is een onderdeel van je genezingsproces. Genezen is dus meer dan herstellen van je klacht.  

HOLISTIC HEALTH COACHING

 

Holistic health coaching gaat voor duurzame transformatie. Samen met jou ga ik systematisch op zoek naar de kernoorzaak van je klachten, wat je lichaam uit balans brengt, zodat je van hieruit kunt beginnen met je genezingsproces.
Het is dus heel belangrijk dat je wilt genezen.  Je zult namelijk zelf aan het werk moeten! 
Het aantal noodzakelijke sessies hangt veel af van de  klacht, de oorzaak en je persoonlijke situatie.

EMPOWER PROGRAMMA

 

Het Empower Programma leert je weer in balans te komen en controle te krijgen op je leven. Je zult je eigen terugkerende patronen gaan herkennen die je ervan weerhouden te groeien. of te genezen. De uitdaging is hoe je de beste versie van jezelf kunt zijn.  
Het Empower Programma, 24 sessies, bestaat uit de onderdelen persoonlijke groei, relaties, gezondheid, werk, geld en zingeving. 

 

WERKWIJZE

Onderzoek- en kennismaking consult 
Tijdens dit telefonisch consult kun je aangeven wat je klachten zijn, waar je naar op zoek bent en kijken we of ik de juiste persoon ben om jou te coachen in je genezingstraject. 

Dit consult is gratis en duurt ongeveer 30 minuten.

 

Intake & Empower sessie 
Gedurende deze sessie gaan we al snel de diepte in om de belangrijkste facetten van je huidige situatie in kaart te brengen, waardoor je direct inzicht krijgt. Je leert waardevolle technieken die je helpen bij jouw transformatie op emotioneel, fysiek en mentaal gebied. Hiermee kun je meteen aan de slag. 

Duur van deze sessie is ongeveer 90 minuten.

 

Vervolg coaching
Aan het einde van de intake & Empower sessie wordt gekeken of verdere coaching voor jou gewenst is en welke vorm het beste bij je past. Natuurlijk is dit geheel vrijblijvend.