Gaat binnenkort van start

 

STAP VOOR STAP JE DIEET  VERANDEREN DOOR EIGEN KEUZES 

Iedereen is anders. Man of vrouw, jong of oud, dik of dun, gezond of ziek, kantoorbaan of fysiek beroep. Het is daarom niet raar dat de standaard diëten niet werken. 
Elk lichaam heeft andere behoeftes en iedereen begint deze uitdaging dan ook met een andere doelstelling, zoals misschien een slanker lichaam, beter immuunsysteem of meer energie.

 

SELF COACHING SUPPORT SYSTEM 
Je gaat zelf stap voor stap op zoek naar jouw dieet. Waar heeft je lichaam op dit moment behoefte aan en wat zijn voor jou de juiste gezonde keuzes. Je krijgt algemene richtlijnen waarmee je aan het werk kunt gaan. Het is heel belangrijk dat jij die keuzes maakt die voor jou goed voelen. Je eetpatroon ten goede veranderen houd je alleen vol als jij (je lichaam en geest) er blij van wordt! 
Wij zijn er om je te ondersteunen, te motiveren en  als je dat  wenst 1 op 1 te coachen. 

 

ACTIE PLAN 
Wij werken met een 7- daags actieplan, waarin iedere dag een ander thema wordt behandeld. Je krijgt dagelijks een mail met o.a. achtergrondinformatie over het thema, filmpjes en recepten.   
De 2e week wordt het 7- daags actieplan herhaald, maar gaan we dieper in op de thema’s. Wanneer je meer bewust wordt wat je eet en wat voor effect dat heeft op je lichaam en geest, zul je op zoek gaan naar positieve veranderingen die bij jou passen en die voor jou haalbaar zijn, zoals gezonde nieuwe producten toevoegen aan je dieet of juist afstand doen van bepaalde gewoontes en of voedingsmiddelen. 
Dit programma is slechts het begin. Na deze 2 weken is het aan jou om hiermee door te gaan, je dieet te blijven monitoren en veranderen als je lichaam dat aangeeft. Je zult je eigen weg hierin vinden met of zonder verdere coaching van onze kant. 


THEMA'S

  • Suiker en Alcohol 
  • Bewerkte voedingsmiddelen en zuivel 
  • Darmen schoonmaken en je lichaam ontgiften 
  • Wat je toe kunt voegen aan je dieet 
  • Gewoontes, waarom zijn ze  zo belangrijk 
  • Beweging en ontspanning
  • Bewustwording

 

 

DONATIEBELEID

Om de programma’s in zijn oorspronkelijke, authentieke vorm te helpen behouden, wordt deze niet commercieel maar, in plaats daarvan, vrij aangeboden.  Er zijn geen kosten verbonden aan de programma’s en/of persoonlijke coaching die daarbij hoort.  Alle kosten worden gedekt door vrijwillige donaties van mensen die, nadat ze een programma hebben gevolgd en de voordelen hiervan hebben ervaren, anderen de kans willen geven er ook van te profiteren. 

 

Wij vragen je achteraf om een vrijwillige donatie te doen op basis van jouw ervaring.

 

Minimum Donatie            Bijdrage in de kosten                                                                           Euro   20  

Standaard Donatie           Ik wil graag een ander ook deze mogelijkheid bieden                 Euro   65

Andere  Donatie               Ik doneer naar mijn gevoel of wat ik kan                                         Euro