yoga therapie & herstel yoga

stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam

Als je op een zachte manier actief bezig wilt zijn met je genezingsproces

Yoga Therapie / Intake 
Een persoonlijke intake en Yoga Therapie is de eerste stap van Herstel Yoga. Hierin bespreken we je klachten en mogelijkheden. Yoga Therapie is onderdeel van de intake met oefeningen en houdingen specifiek gericht op jouw lichaam. Deze prive sessie wordt afgesloten met een heerlijke meditatie en massage.
Daarna kun je kiezen voor privé sessies of deelname aan Herstel Yoga groepslessen. Er wordt geoefend in kleine groepen ( 4 a 6 personen) en er is veel individuele aandacht. 

Herstel Yoga is een zachte, helende yoga die speciaal is ontwikkeld voor mensen met gezondheidsklachten. Ook als je beperkt bent in je energie en beweging kun je mee doen. Herstel Yoga heeft positieve effecten bij o.a. rugklachten, COPD, burn-out, hoge bloeddruk, Parkinson en kanker. Yoga stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam, verbetert de algehele gezondheid en vermindert stress en pijnklachten. Door zachte oefeningen worden organen gemasseerd en verbetert de doorbloeding en circulatie van lymfe. Ook leert men een langzame en diepe buikademhaling, waardoor het lichaam in een toestand van rust en herstel komt. Dit leidt meteen in de eerste les al tot een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning.