HERSTEL YOGA

 

Herstel Yoga is een zachte, helende yoga die speciaal is ontwikkeld voor mensen met gezondheidsklachten. Ook als je beperkt bent in je energie en beweging kun je mee doen. Herstel Yoga heeft positieve effecten bij o.a. rugklachten, COPD, burn-out, hoge bloeddruk, Parkinson en kanker. Yoga stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam, verbetert de algehele gezondheid en vermindert stress en pijnklachten. Door zachte oefeningen worden organen gemasseerd en verbetert de doorbloeding en circulatie van lymfe. Ook leert men een langzame en diepe buikademhaling, waardoor het lichaam in een toestand van rust en herstel komt. Dit leidt meteen in de eerste les al tot een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning.

 

Deelnemen aan de herstel yoga 

Een persoonlijke intake is onderdeel van het programma. Hierin bespreken we je klachten en mogelijkheden. Een eerste privé les is onderdeel van de intake en je ervaart meteen de helende werking van dit programma. Daarna kun je kiezen voor privé sessies of deelname aan Herstel Yoga groepslessen. Er wordt geoefend in kleine groepen en er is veel individuele aandacht. De lessen duren 90 minuten.
In overleg kun je ook, indien mogelijk, direct instromen in de groepslessen.

 

Tarieven en aanmelding
In verband met Corona is er tijdelijk geen les. In mei 2021 start het nieuwe seizoen. Je kunt je aanmelden via het contactformulier. 

Lokatie:
Spiritueel Centrum de Regenboogslang                             10:00 - 11:30 uur

Het adres is:
In het oude VNU-gebouw (naast winkelcentrum Schalkwijk)
Ceylonpoort 5 - 25,
2037 AA Haarlem